Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy i kroimy. Obraną cebulę kroimy w kostkę. Do rondelka dajemy pokrojone pieczarki z cebulką i 1 łyżkę oliwy, 1 łyżkę wody i dusimy pod przykryciem ok. 15 min. Doprawiamy do smaku i chłodzimy. W tym czasie kroimy w kostkę kiełbasę i smażymy. Upieczoną kiełbasę mieszamy z uduszonymi pieczarkami. Bułki kroimy na pół dajemy na nie przygotowany farsz i zapiekamy w nagrzanym piekarniku ok. 10 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    jeszcze ser żółty tarty na wierzch-pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    świetny pomysł na zapiekanki
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Tak zapiekanki fajne, ale w mojej wersji to tylko z serem :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepsze
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam zapiekanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne te zapiekanki :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jak ja dawno ich nie robiłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna dawno nie robiłam,poproszę jedną
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszności,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetne, już bym jadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !