Sposób przygotowania

Rabarbar obrać lub tylko opłukać i pokroiść w drobne kawałki posypać niewielką ilością cukru i cynamonu.
Składniki na ciasto połaczyć, wlać do wylożonej papierem blachy. Posypać rabarbarem i kruszonką (dosypać mąki wg uznania w zależności jakiej margaryny użyjemy)
Piec około 55 min w 180 stopniach lub do suchego patyczka.
Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Pięknie wygląda i cudownie smakuje:)!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    moja babcia takie robiła, a ja za nim przepadałam :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam ciasta z rabarbarem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    polecam szybkie i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    świetne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajne wykorzystanie rabarbaru
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    cudne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a kruszonkę zjadam z ciasta jako pierwszą:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !