Sposób przygotowania

Kapustę obrać z zewnętrznych liści, a pozostałą główkę umyć i bardzo cienko poszatkować.
Posiekać koperek i szczypiorek.
Kapustę posolić, dodać zieleninę, wymieszać i odstawić na 10 minut.
Dodać gęstą śmietanę, doprawić cukrem i pieprzem - wymieszać.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>* Serdecznie zapraszam do przeglądania moich przepisów :) *** Każdy znajdzie wśród nich coś smacznego dla siebie :) *</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    ze śmietaną jeszcze nie jadłem młodej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    extta
  • 3
    original
    Opublikowano

    pestka

    Ja też tak robię , i wszystkim smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    kapusta ze śmietaną, warto zaryzykować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smaczna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !