Sposób przygotowania

Z parówek zdejmujemy osłonki i nacinamy rowek wzdłuż. Ogórki kroimy na pół wzdłuż. Ser żółty kroimy na 10słupków. Do środka każdej parówki wkładamy ogórka i jeden słupek sera żółtego. Każdą parówkę zawijamy w plaster boczku wędzonego i spinamy wykałaczką. Naczynie żaroodporne smarujemy masłem. Wykładamy parówki, nakrywamy. Zapiekamy w temperaturze 180stopni około 15minut. Gotowe parówki polewamy ketchupem. Idealnie smakują z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    justys759

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajny pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo lubię takie !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pomysłowo :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mmm może być smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !