Sposób przygotowania

Rybę dokładnie myjemy, osuszamy i dzielimy na trzy porcje. Nacieramy w środku i na zewnątrz solą i pieprzem. Do środka nakładamy masło a także koperek, pietruszkę i bazylię. Czosnek obieramy i po 2 ząbki wkładamy do środka ryby. Cytrynę dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy w plastry. Na Folię aluminiową wykładamy nadzianą rybę a na wierzch obkładamy plastrami cytryny. Zawijamy szczelnie folię i kładziemy na rozgrzany ruszt grilla. Pstrąga grillujemy około 25minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Mogę się wprosić
  • 1
    original
    Opublikowano

    justys759

    smacznie i zdrowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychota!;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !