Sposób przygotowania

Wszystkie składniki zalewy (oprócz octu) gotować 5 minut. Ocet wlać na końcu nie gotować.. Chrzan pokroić w kostkę. czosnek podzielić na kawałki i po jednym kawałku do słoika. Na dno słoika włożyć: koper, szczyptę natki pietruszki, oraz szczyptę chrzanu. ogórki przeciąć wzdłuż i poukładać do słoików . marchew pokroić na cieniutkie plasterki i także wrzucić do słoików . Na wierzch ponownie dać koper i pietruszkę. Zalać zalewą. Gotować ok 10 .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    apetyczne
  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dobrze by było konkretnie oddzielić w składnikach te, które wchodzą w skład zalewy bo ktoś może nie wiedzieć
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patryk6

    akurat ja wiem o co chodzi i myślę że wszyscy będą wiedzieli co wchodzi skład zalewy
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne ogóreczki :) uwielbiam tak dodatek do obiadu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !