Sposób przygotowania

Paprykę pokroić w kostkę, a następnie poddusić na patelni przez 10 minut. Na oddzielnej patelni zrumienić na oleju drobno pokrojoną cebulę i czosnek.
Paprykę połączyć z cebulą, zalać bulionem i dusić, aż papryka będzie miękka.
Potrawkę doprawić słodką papryką i solą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    muszę wypróbować !
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię takie smaki.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    dla mnie bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak jeszcze nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna potrawka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie potrawki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !