Sposób przygotowania

Filet z gęsi oczyścić, umyć i osuszyć. Przygotować marynatę: oliwę z oliwek wymieszać z sosem sojowym i wszystkimi przyprawami (ich ilość można dostosować do upodobań - ja dodałam po 1/2 łyżeczki każdej). Mięso przełożyć do marynaty, wymieszać i odstawić na kilka godzin. Następnie przełożyć na patelnię razem z marynatą i piec tak długo, aż mięso będzie miękkie. Przed podaniem pokroić w grube plastry.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Apetyczny...
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    już dawno nie jadłam filetu z gęsi,aż ślinka cieknie,pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    gęsiny w takiej postaci jeszcze nie smakowałem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze nie jadłam filetu z gęsi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !