Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy a jak wystygną obieramy ze skórki . Z płaskiej strony skroić musimy wierzch , wydrążyć środki . Wydrążony miąższ i skrojone wierzchy ziemniaków i także posiekaną cebulę wcześniej i podsmażoną z pieczarkami zmielimy . Masę mieszamy z surowymi jajami i posiekanym koperkiem , przyprawiamy pieprzem i sola . Dajemy po trochu farszu na ziemniaki , układamy na natłuszczonej blasze , pokrapiamy je tłuszczem , posypujemy serem i pieczemy . Możemy podawać z sałatkami czy surówkami .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychotka! Uwielbiam takie mixy !!
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam, zapowiada się smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha ziemniaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    aromatyczne ziemniaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajne ziemniaczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !