Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z cukrem pudrem i kakao. Dodać pokrojoną w kostkę Kasię i rozetrzeć palcami aż powstanie kruszonka. Dodać jajko i zagnieść ciasto. Z ciasta uformować kulkę i włożyć do lodówki na godzinę.Schłodzone ciasto cienko rozwałkować i wypełnić nim foremki.Piec przez ok. 20 w 180'C.
Czekoladę stopić w kąpieli wodnej i ostudzić. Śmietankę ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać serek i ostudzoną czekoladę. Wykładać krem na kruche ciasto, udekorować owocami.


Babeczki zrobione na Weekend z Kasią.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pięknie i smakowicie wyglądaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !