Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z kapusy białej jabłek i sliwek dominika

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 100 g
jabłko 50 g
śliwki 50 g
Zalewa:
majonez 15 g
sól
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z kapusy białej jabłek i sliwek dominika

Warzywa i owoce umyć i oczyścić. Zrobić zalewę z podanych składników łącząc je . Warzywa rozdrobnić i porcjami dodawać do zalewy. Wszystkie składniki wymieszać. Surówka gotowa jest do podania- smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 24.08.2012 23:27
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak