Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

malibu

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko słokie i niesłodkie zagęszczane
wiórki kokosowe
spirytus

Przepis i sposób przygotowania na: malibu

0,25 L SPIRYTUSU, 0,25 L WODY PRZEGOTOWANEJ WYMIESZAĆ ZE SPIRYTUSEM ZALAĆ 10 DKG WIÓREK KOKOSOWYCH I ZAKRĘCIŹĆ SŁOIK PO 5 DNIACH DOLAĆ 0,25 L MLEKA NIESŁODZONEGO ZAGĘSZCZONEGO I 0,25 L MLEKA ZAGĘSZCZONEGO SŁODKIEGO, MLEKO ZE SOBĄ WYMIESZAĆ PRZED MLEKIEM ZLAĆ WIÓRKI I JE WYRZUCIĆ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 26.11.2012 13:41
ekstra;]
iknkirke 12.09.2011 17:12
pycha
miszelka 04.04.2011 17:01
kiedyś robiłam, pychota :)
SyMiki 31.01.2011 01:02
Muszę spróbować
banditka 03.01.2011 09:19
mniam
Izabela/bella81 11.10.2010 23:12
coś takiego bym wypróbowala, ale z wódką a nie spirytusem:)
Emilia22 04.10.2010 15:49
super
ana00 02.10.2010 08:24
o chyba wypróbuję ;)
ewelina_b1 19.09.2010 20:38
pycha, terz juz wiem jak to zrobić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak