Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w krążki. Na patelni rozgrzać tłuszcz, ciasno ułożyć krupnioki, obok położyć cebulę i usmażyć. Krupnioki powinny mieć chrupiącą skórkę, a cebula jasnożółty kolor. Podawać na gorąco z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    super;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię czasami też tak zjeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ulubione danie mojego męża,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja też czasami tak robię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !