Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto. Można tez wszystko miksować w blenderze na mokry piasek. Wylepiamy formę.
Gotujemy 2 budynie ze zmniejszoną ilością mleka.
Gorący budyń wlewamy na przygotowane ciasto czekoladowe, dodajemy owoce i pieczemy w 180'C około 30 minut.
Galaretkę przygotować w mniejszej ilości wody, gdy stężeje wlać na przestudzone ciasto. Dekorujemy malinami.

Ciasto zrobiłam w zeszłym roku na Weekend z Kasią.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    nie dość że tarta to jeszcze czekoladowa :) JUŻ UWIELBIAM TO CIACHO !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    rewelacyjna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !