Sposób przygotowania

Avocado przekroić wzdłuż, a następnie wydrążyć miąższ i skropić go sokiem wyciśniętym z cytryny. Łososia pokroić w plastry, a łodygę selera i cebulę w kostkę.
Miąższ z avocado rozgnieść, a następnie połączyć z majonezem, ketchupem, solą i pieprzem.
Następnie dodać do avocado łososia, seler i cebulę.
Składniki przełożyć do wydrążonych połówek avocado, po czym schłodzić w lodówce przez 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna t asałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetna
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na sałatkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie jadłam takiej sałatki.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    na łososia mam chęć i chyba muszę go kupić i zjeść :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo smaczne składniki tej sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !