Sposób przygotowania

Rzodkiewkę dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy w cienkie pół talarki. Lekko solimy. Ser biały twarogowy miksujemy.Obieramy czosnek, przepuszczamy przez praskę i dodajemy do sera. Dodajemy także śmietanę, pieprz cytrynowy i paprykę ostrą i jeszcze raz miksujemy. Do pasty twarogowej dodajemy osoloną rzodkiewkę i mieszamy ale już widelcem. Taka pasta jest idealna na śniadanie ze świeżym pieczywem. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    bardzo lubię twarożki z czosnkiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    też lubię takie pasty na kanapkę;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !