Sposób przygotowania

Parówki pokroić na 3 części.
Na rozgrzanym w rondlu tłuszczu podsmażyć pokrojoną cebulę, paprykę, po czym dodać parówki i całość podsmażać przez 5 minut.
Następnie dodać pokrojony w paski seler i podsmażać przez 3 minuty,
Koncentrat połączyć z miodem, winem i solą, po czym dodać do rondla i całość dusić przez 30 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Połączenie pierwsza klasa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A to ciekawe!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !