Sposób przygotowania

Koperek drobno posiekać, a jajka ugotować na twardo.
Kapary wraz z filetami z sardeli rozetrzeć tak, aby powstała pasta. Następnie dodać żółtka z ugotowanych na twardo jajek. Całość ucierać dodając olej.
Sos doprawić do smaku solą, a na koniec dodać musztardę i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    bardzo ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienity
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    nie robiłam tak nigdy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !