Sposób przygotowania

Jabłka pokroić w kostkę, a winogrona przekroić wzdłuż i wydrążyć pestki.
Sok wyciśnięty z cytryny połączyć z cukrem, białym winem, amaretto i wiórkami kokosowymi, a następnie wymieszać z jabłkami i winogronami i wstawić na 30 minut do lodówki.
Owoce odsączyć z soku, który następnie podgrzewać na wolnym ogniu, połączyć z miodem i cynamonem. Tak powstałym sosem polać owoce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna owocowa sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    z takimi składnikami,podrasowanymi jeszcze dodatkowo amaretto,na 100% jest przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Fajna sałatka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna sałateczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !