Sposób przygotowania

Matjasy pokroić, a następnie umieścić w oleju i odstawić do lodówki na 3 godziny.
Odsączone z oleju matjasy połączyć z ugotowanym w osolonej wodzie makaronem, pokrojoną w paski szynką, pokrojonymi w kostkę burakami oraz oliwkami. Dodać odrobinę oleju, po czym całość wymieszać.
Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna sałatka
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dla mnie to nowość

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !