Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka obrać, a następnie drobno posiekać.
Jajka połączyć ze stopionym masłem. Dodać sok wyciśnięty z cytryny i dokładnie wymieszać.
Sos doprawić cukrem i solą. Następnie dodać posiekaną natkę pietruszki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawy sos
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a cielaczka nie mam ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niestety cielęcina rzadko gości na moim stole za sprawą ceny
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super sosik
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobry sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !