Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę, a następnie podsmażyć na oleju.
Farsz doprawić solą i pieprzem, a następnie połączyć ze śmietaną i serem.
Farsz umieścić w pokrojonym w kwadraty cieście francuskim i zlepić brzegi. Pierogi piec w piekarniku w temperaturze 200C, aż się zrumienią.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne pierożki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie by bardzo smakowały....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    nie jadłam jeszcze takich
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo bardzo dobre
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !