Sposób przygotowania

Rukolę przebieramy, dokładnie płuczemy, osączamy z nadmiaru wody. Ogórka myjemy, obieramy ze skórki, przecinamy wzdłuż na pół, wydrążamy miękki miąższ i przecinamy każdą połówkę jeszcze na dwie części, a następnie siekamy na niezbyt cienkie talarki. Dodajemy do rukoli wraz z pokrojoną w drobną kostkę fetą. Wlewamy sos winegret i dokładnie, ale delikatnie mieszamy. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jak ja lubię takie salatki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    lekko i przyjemnie super ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zielono mi :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    kocham sałatki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !