Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZONY CAMEMBERT Z BAZYLIĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser camembert 2 opakowania
cytryna 1 sztuka
pieczarki 4 sztuki
sól 1/2 łyżeczki
bazylia 1 łyżeczka
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZONY CAMEMBERT Z BAZYLIĄ

Z folii aluminiowej wyciąć 2 kwadraty o długości boku 15 cm, a następnie posmarować olejem i ułożyć na każdym ser.
Ser posypać solą wymieszaną z bazylią.
Pieczarki pokroić w plastry i ułożyć na serze.
Brzegi folii ścisnąć, po czym serki zapiec w piekarniku w temperaturze 190C przez 12 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 22.11.2013 07:50
Bardzo smaczny
caralajna 19.09.2013 07:54
pyszne są :)
dorotka0000025 29.08.2013 22:58
fajny pomysl
adelajda 01.07.2013 14:37
coś dla mnie
Wacław 13.06.2013 09:10
proste ,smaczne danie
kuklik 15.05.2013 15:35
świetny pomysł
Katarzyna59 09.04.2013 18:14
bardzo smaczne
Krystyna32 07.03.2013 16:33
fajne danie
IZABELA29 13.02.2013 10:54
pyszna przystaweczka
Seba 29.01.2013 17:39
super
IKrakowianka 21.12.2012 19:59
fajny
RenataZ-et 23.09.2012 10:38
świetna potrawa
ewaa 27.08.2012 21:57
uwielbiam
zuzanna_z 30.07.2012 12:25
rarytasik
IZABELA29 27.06.2012 08:04
cos pysznego
kate.500 29.05.2012 07:38
pycha
patusia 28.05.2012 23:36
Lubię takie rzeczy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak