Przepis i sposób przygotowania na: OSTRY DIP PAPRYKOWY
Ugotowaną cebulę i czosnek połączyć z pokrojoną papryką, a następnie całość rozdrobnić za pomocą blendera.
Następnie dodać śmietanę i wszystko dokładnie wymieszać.
cebula | 3 sztuki |
bulion warzywny | 100 ml |
czosnek | 5 ząbków |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
papryka czerwona | 2 sztuki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
śmietana 30% | 150 ml |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz czarny | 1/8 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: