Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać, a jabłka i ogórki pokroić w kostkę. Składniki połączyć ze sobą.
Majonez, śmietanę, drobno posiekany koperek połączyć w sos. Doprawić solą i pieprzem.
Sos wlać do cebuli, jabłek i ogórków, a następnie dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki na 15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    cos innego
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takiego połączenia nie robiłam musi ciekawie smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to też coś nowego.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawy przepis, do czego polecasz?
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    osobiście bardzo lubię do pieczonej karkówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny sos :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smacznie sie zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !