Sposób przygotowania

Olej połączyć z octem, solą i pieprzem, przeciśniętym przez praskę ząbkiem czosnku, a następnie dodać pokrojony w paski seler naciowy i schłodzić w lodówce przez 15 minut.
Sałatę lodową porwać na kawałki, a fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie.
Jajko ugotować na twardo, a następnie drobno pokroić. Ogórka obrać i pokroić w plasterki
Do sosu dodać sałatę, fasolkę szparagową, jajko, ogórka i wszystko dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie połaczenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    super przepis;sałatka na pewno jest rześka:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zapowiada się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    podoba mi się,na pewno by mi smakowała:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !