Składniki:
naleśniki | 20 |
por | 1/3 |
seler | 3 gałązki |
kalarepa | 1 |
marchew | 0,5 kg |
kalafior | 1 |
papryka czerwona | 1 |
groszek konserwowy | 1 puszka |
ser żółty | 20 dag |
masło | |
sól, pieprz, Kucharek | |
jaja | 3 |
mleko | 1/4 szklanki |
olej do smażenia |
naleśniki | 20 |
por | 1/3 |
seler | 3 gałązki |
kalarepa | 1 |
marchew | 0,5 kg |
kalafior | 1 |
papryka czerwona | 1 |
groszek konserwowy | 1 puszka |
ser żółty | 20 dag |
masło | |
sól, pieprz, Kucharek | |
jaja | 3 |
mleko | 1/4 szklanki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: