Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, a następnie zblanszować.
Papryki pokroić w kostkę, cebulę w krążki, zaś szynkę w paski, po czym połączyć wszystkie składniki.
Z octu winnego, musztardy i oliwy sporządzić sos, który następnie doprawić należy solą i pieprzem.
Sos połączyć ze składnikami, po czym schłodzić w lodówce przez 20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    tak jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Takiej czerwonej kapusty jeszcze nie jadła, a przepis chętnie wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna sałatka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna sałatka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię czerwoną kapustę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno smaczna,muszę taką zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię takie sałatki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !