Sposób przygotowania

Karpia wypatroszyć, a następnie natrzeć solą.
Masło stopić i wystudzić, po czym wysmarować nim karpia, a następnie obtoczyć go w mące połączonej z papryką.
Karpia piec w naczyniu żaroodpornym w piekarniku nagrzanym do 200C przez 60 minut. Po 30 minutach dodać majeranek i obrócić.
Płatki migdałów uprażyć na patelni, a następnie posypać nimi karpia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajny przepis:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ja poprosze
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze trochę i bedziemy go robić .
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    lubię karpia
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    to może być ciekawy smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawa propozycja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    coś nowego i smacznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !