Sposób przygotowania

Ogórka obrać, zetrzeć na tarce z dużymi oczkami, posolić i odstawić na 15 minut do lodówki. Cebulę obrać i drobno posiekać. Ze startego ogórka odcisnąć nadmiar soku, dodać cebulę, jogurt,oliwę, pieprz i wszystko wymieszać. Jeśli potrzeba lekko posolić. Można dodać posiekaną zieleninę. Pieprz najlepszy jest świeżo zmielony.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Smaczny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    dobre
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    idealny sos do kebaba własnej roboty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny sosik!
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubie 8)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    fajny dodatek do wielu potraw

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !