Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Biszkopt
Białka oddzielić od żółtek.
Żółtka ubić z cukrem na puszystą masę
Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodawać stopniowo do
masy żółtkowej, wymieszać.
Z białek ubić pianę na sztywno, delikatnie wmieszać do masy żółtkowej.
Ciasto wylać do wysmarowanej tłuszczem blachy(25x40).
Piec w 175 stop.przez ok.30 minut.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda pysznie, a u mnie tyleeee jabłek ....
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    wykorzystam przepis
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ależ to ciasto musi być dobre:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !