Sposób przygotowania

Ser biały miksujemy z cukrem na jednolitą masę. Galaretki rozrabiamy według przepisu na opakowaniu. Ser dzielimy na trzy części. Krakersy układamy na blachę. Pierwszą część sera miksujemy z tężejącą galaretką malinową i wykładamy masę na krakersy. Wstawiamy do lodówki na 15minut. Następną część sera miksujemy z galaretką agrestową i wykładamy. Wstawiamy na 15min do lodówki. Trzecią część sera miksujemy z galaretką brzoskwiniową. Ananasa obieramy kroimy i wykładamy na wierzch. Również wkładamy do lodówki na 15minut. Po tym czasie wylewamy na ananasa galaretkę cytrynową i wstawiamy do zastygnięcia na 3godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny;)
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !