Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane rzodkieweczki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 10 sztuk
twaróg 100 gram
jogurt naturalny 3 łyżki
szczypiorek 2 łyżki
ogórek 1/2 sztuki
przyprawa do twarożków 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane rzodkieweczki

Rzodkiewki dokładnie umyj i na przekrój na pół, ja użyłam nożyka do wycinania wzorków, by ładny mieć brzeg. Twaróg wymieszaj z jogurtem i dopraw do smaku solą, pieprzem, małym ząbkiem czosnku i przyprawą do twarożków. Dodaj pokrojonego w małą kosteczkę ogórka i szczypiorek. Wymieszaj wszystko razem. Farsz nakładaj na rzodkiewki i nakryj kapeluszem :) Gotowe :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jadwiga/Jaga85 15.08.2013 20:42
Ale one słodko wyglądają. Nic tylko schrupać:)
ppaulina 13.08.2013 19:58
muszą być pyszne
JOANNA16 30.04.2013 21:37
ale pomysłowe, muszą być pyszne
kika100 19.04.2013 10:54
są naprawdę urocze
goofy9 14.03.2013 23:36
wygląda świetnie, super przepis
reniatka 05.03.2013 15:17
prezentują się rewelacyjnie
gosia1988 10.08.2012 16:51
świetnie wygląda
gosia561 12.06.2012 18:57
bajecznie wyglądają
mufinka79 29.05.2012 18:36
Polecam, bardzo smaczny dodatek do zwykłych kanapek
iziona 29.05.2012 07:18
Super pomysł !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak