Sposób przygotowania

Rzodkiewki dokładnie umyj i na przekrój na pół, ja użyłam nożyka do wycinania wzorków, by ładny mieć brzeg. Twaróg wymieszaj z jogurtem i dopraw do smaku solą, pieprzem, małym ząbkiem czosnku i przyprawą do twarożków. Dodaj pokrojonego w małą kosteczkę ogórka i szczypiorek. Wymieszaj wszystko razem. Farsz nakładaj na rzodkiewki i nakryj kapeluszem :) Gotowe :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Super pomysł !
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Polecam, bardzo smaczny dodatek do zwykłych kanapek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bajecznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    świetnie wygląda
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    prezentują się rewelacyjnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda świetnie, super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kika100

    są naprawdę urocze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    ale pomysłowe, muszą być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    muszą być pyszne
  • 0
    ja
    Opublikowano

    Jadwiga/Jaga85

    Ale one słodko wyglądają. Nic tylko schrupać:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !