Sposób przygotowania

Makaron sojowy gotujemy al-dente w lekko osolonej wodzie. Paprykę, pieczarki i ogórki odcedzamy z zalewy. Paprykę i ogórki kroimy w kostkę, a pieczarki kroimy na cztery części. Cebulę czerwoną obieramy i kroimy w piórka. Ser żółty kroimy w kostkę. Całość mieszamy dodajemy jogurt i majonez. Na koniec całość doprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    justys759

    mmm zapewne pyszne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię takie są bardzo sycące:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam musi być pyszna, uwielbiam sałatki z warzywkami konserwowymi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mm super!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !