Sposób przygotowania

Najlepszy jest ten farsz jak dzień wcześniej robiliśmy rosół, ponieważ ma on juz smak rosołku. kurczka obieramy i mielimy do zmielonego kuraka dodajemy warzywa ( także z rosołu) i też mielimy. koperek szatkujem i dodajemy do masy, solimy i pieprzymy do smku i dodajemy zioła. wywaru z rosołu dodajremy tyle tylko żeby nie było zbyt żadkie więc chochlę jedną góra dwie wszystko zależy od kurczaka czy był malutki czy duży. wszystko ze sobą łączymy i nakładamy na naleśniki, zwijamy je w rurkę i smażymy z obu stron na rumiano.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !