Sposób przygotowania

Mięso zalewamy wodą, zagotowujemy, zbieramy szumowiny dodajemy warzywa i przyprawy i gotujemy na wolnym ogniu około dobrej godziny. Łyżką cedzakową wyciagamy mięso i warzywa, resztę rosołu doprawiamy do smaku solą i zmielonym pieprzem. Podajemy z makaronem i ugotowaną marchewką, posypujemy natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczny rosołek,gotuję podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Mniam!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszny rosołek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !