Sposób przygotowania

Kaszę rozprowadzamy w 2 szklankach wody. Mleko gotujemy i dodajemy rozprowadzoną kaszę. Doprawiamy do smaku i gotujemy. Ugotowane odstawiamy i studzimy. W tym czasie mielimy ser. Margarynę ucieramy z żółtkami , dalej ucierając dodajemy zmielony ser i wystudzoną kaszę. A na koniec ubitą pianę z białek. Przygotowaną masę dajemy do foremki i zapiekamy w gorącym piekarniku ok.15 min

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale super
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    tak nigdy nie próbowałam a brzmi ciekawie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiej kaszy jeszcze nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !