Sposób przygotowania

Marchewki obsmażyć na maśle, po czym zalać bulionem i dodać sól i pieprz.
Marchewki dusić pod przykryciem na wolnym ogniu przez 30 minut.
Po upływie 30 minut marchewki przełożyć do naczynia, a do rondla wlać śmietanę i posiekaną bazylię, chwilę poddusić, a następnie powstałym sosem polać marchewki.

Komentarze

  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetna przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pomysłowa ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna i zdrowa
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    może być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawie to wymyśliłaś.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !