Sposób przygotowania

Łodygi selera naciowego pokroić na kawałki o długości 5 cm, a następnie ugotować w osolonej wodzie.
Miąższ obranych pomidorów rozdrobnić za pomocą blendera i połączyć z oliwą, octem, solą i pieprzem.
Selery posypać startym serem, a następnie polać sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    muszę spróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł na kolację
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ciekawy sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam tego ale podoba mi się przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy i pomysłowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !