Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SELER NACIOWY W SOSIE

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 5 łodyg
ser morski 50 gram
pomidor 5 sztuk
sól 1/2 łyżeczki
oliwa 4 łyżki
ocet winny 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/8 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: SELER NACIOWY W SOSIE

Łodygi selera naciowego pokroić na kawałki o długości 5 cm, a następnie ugotować w osolonej wodzie.
Miąższ obranych pomidorów rozdrobnić za pomocą blendera i połączyć z oliwą, octem, solą i pieprzem.
Selery posypać startym serem, a następnie polać sosem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 01.02.2014 10:23
na pewno pycha
Iwusia 12.12.2013 22:43
ciekawy i pomysłowy
barbara11561 17.09.2013 10:15
nie jadłam tego ale podoba mi się przepis:)
adelajda 01.07.2013 16:47
ciekawy sos
Krystyna32 12.02.2013 06:22
pycha
Katarzyna59 12.12.2012 12:23
fajny
IKrakowianka 11.12.2012 21:23
fajny pomysł na kolację
edi 01.09.2012 14:32
muszę spróbować:)
kate.500 26.07.2012 22:33
pyszny pomysl
jeta72 24.07.2012 22:09
super
zuzanna_z 24.07.2012 13:21
fajne
Seba 29.06.2012 09:04
fajny
RenataZ-et 27.06.2012 21:05
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak