Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GROCH Z KAPUSTĄ KISZONĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 250 gram
groch 1/2 szklanki
boczek wędzony 100 gram
cebula 1 sztuka
mąka 1 łyżka
kminek 1 łyżeczka
sól 1/4 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/8 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: GROCH Z KAPUSTĄ KISZONĄ

Groch namoczyć, a następnie ugotować.
Kapustę zalać wrzątkiem i ugotować. Drobno pokrojoną cebulę zrumienić na patelni, a następnie dodać boczek i oprószyć mąką.
Cebulę i groch dodać do kapusty, dokładnie wymieszać, przyprawić solą, kminkiem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 11.11.2013 23:38
bardzo rzadko jadam
caralajna 31.10.2013 07:38
smaczne lecz 'wybuchowe' połączenie ;)
IwonaKa 24.08.2013 13:00
pycha do golonki
pajbek 25.07.2013 21:38
To coś dla mnie :-)
Dorian 13.07.2013 22:58
pycha kapustka
IKrakowianka 31.05.2013 19:10
rewelacja!
Krystyna32 30.05.2013 07:51
fajne danie
RenataZ-et 04.12.2012 19:14
super
Katarzyna59 13.11.2012 09:17
uwielbiam
kate.500 13.10.2012 21:51
super
m1monika 07.09.2012 12:00
smaczne :-)
zuzanna_z 18.07.2012 12:02
fajna kapusta
Ada-Gaba 22.06.2012 07:07
super
parysek10 28.05.2012 15:47
bardzo lubię, ale wegetariański

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak