Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZARKI NADZIANE RYBĄ

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 10 szt
oliwa 1 łyżka
masło 3 łyżki
koncentrat pomidorowy 1 łyzeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
cytryna 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
ryba (gotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZARKI NADZIANE RYBĄ

Odciąć trzony pieczarek, pokroi je drobno i gotować 5 minut we wrzątku zakwaszonym sokiem z cytryny. Gotowane mięso ryby i ugotowane trzony pieczarek posiekać i wymieszać otrzymana ,masę włożyć do rondla dodać 2 łyżki masła sok z cytryny i koncentrat pomidorowy dusić 10 minut, przyprawić. Wymyte kapelusze pieczarek posmarować oliwą napełniacz farszem posypać bułka tartą na każdym kapeluszu położyć kostkę masła i piec w piekarniku 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 28.05.2012 15:49
ciekawe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak