Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Martadele kroimy w grube plastry.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię i jutro robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    <b> tak jeszcze nie jadłem </b><br> :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam taką martadelę
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    czesto dodaje do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    czesto dodaje do obiadu
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dawno już nie robiłam , muszę zrobić !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam ale już nie pamiętam kiedy taką jadłam ....
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    czasami jadam, ale nie zbyt często
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    mOrtadela a nie mArtadela!!!!! czy język ojczysty jest aż tak trudny?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !