Sposób przygotowania

Twaróg rozdrabniamy widelcem dodajemy do niego jogurt i dobrze mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Dodajemy sól do smaku i pokrojone w trojkąciki rzodkiewkę i wszystko dokładnie ze sobą mieszamy. Gotową pastę nakłądamy na chleb i jemy na śniadanie.
Smacznego !

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam z rzodkiewką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    też takie robie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    olaaaw_90

    samo dobre:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    tez tak robie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszne pożywne i zdrowe śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne śniadanko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !