Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MIELONE PO CHIŃSKU

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 250 gram
mieszanka warzyw chińskich 1 opakowanie
papryka czerwona 1 sztuka
Mój przepis na danie chińskie Prymat 1 opakowanie
ryż 2 szklanki
olej do smażenia 1/4 szklanki
papryka zielona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: MIELONE PO CHIŃSKU

Kroki postępowania

1
Mięso mielone podsmażam na oleju, a następnie dodaję mieszankę warzyw i pokrojoną w kostkę paprykę czerwoną i paprykę zieloną.
Krok 1 - MIELONE PO CHIŃSKU foto
2
Po podsmażeniu warzyw dodaję opakowanie Fixu do potraw chińskich.
Krok 2 - MIELONE PO CHIŃSKU foto
3
Mięso wraz z warzywami nakładam na ugotowany uprzednio ryż.
Krok 3 - MIELONE PO CHIŃSKU foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 18.10.2016 10:02
smaczny pomysł
pestka 26.10.2013 10:34
bardzo podoba mi się to danie
fotoviderek 25.10.2013 07:46
Super danie :)
Kuchareczka2 01.10.2013 09:43
rewelacyjne danie
pacpaw 23.08.2013 19:52
takich mielonych jeszcze nie smakowałem
magduś83 12.08.2013 19:29
apetycznie wygląda, pewnie też tak smakuje :)
Krystyna32 25.04.2013 17:47
pyszne danie
aisza1 01.02.2013 09:47
pycha
IKrakowianka 20.12.2012 21:47
pycha!
kate.500 08.11.2012 07:58
pycha
smile 08.09.2012 10:19
rewelacja
Katarzyna59 04.08.2012 12:50
pychota
Ada-Gaba 02.08.2012 12:23
świetne
Mati3 28.05.2012 14:25
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak