Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Karkówkę kroję w paski, a następnie wkładam do naczynia i posypuję solą i pieprzem. Mięso odstawiam do lodówki na co najmniej godzinę.


Komentarze

  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    jak kolorowo pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    smacznie wygląda
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetne danie ....lubię takie z charakterem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne jedzonko.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    można sobie podjeść ze smakiem, ogórki może pokroiłabym w plasterki a nie w słupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    bardzo fajnie wygląda
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    danie w sam raz dla mnie,smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo lubię takie obiadki
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię tak na ostro :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita potrawka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !