Sposób przygotowania

Twaróg miksujemy z jajkiem cukrem i cukrem waniliowym, tak by powstała jednolita masa. Z Ciasta francuskiego wykrawamy kwadraty. Na środek układamy masę serową i zlepiamy rogi ciasta. Na środek kładziemy 1 suszoną żurawinę. Blachę smarujemy olejem i wykładamy ciasteczka. Pieczemy przez 35minut w temperaturze 170stopni. Rewelacyjnie smakują jak są jeszcze lekko ciepłe. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne ciasteczka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładnie zawinięte
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    uwielbiam wszelkiego rodzaju ciasteczka z ciasta francuskiego a do tego jeszcze żurawina, pycha:)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale mam na takie ochotę... palce lizać !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pięknei wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetnie się prezentują :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !