Sposób przygotowania

Oczyszczone rzodkiewki ścieramy na tartce o większych oczkach, opłukany szczypiorek siekamy. Wszystkie składniki łączymy i dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Jeżeli twaróg jest bardzo twardy, można dodać łyżkę śmietany lub jogurtu. Przygotowaną pasta smarujemy kromki chleba.
Smacznego!

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    zdrowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię taką pastę;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm pycha!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    uwielbiam taki twarożek
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !