Sposób przygotowania

Śmietanę ubić na najwyższych obrotach miksera. Następnie dodać do ubitej śmietany dwa opakowania budyniu waniliowego. 5 łyżek wody zagotować, następnie przelać do szklanki, dodać żelatynę i rozpuścić. Doprowadzić do tego aby była zimna. Dodać do śmietany. Wymieszać. Przekładać masę do pucharków. Odstawić do lodówki, po ok. 2 godzinach wyjąć i przełożyć górą do dołu na talerz. Można wyciągnąć ręką lekko przesuwając masę w drugą stronę, albo dać pucharek do wrzącej wody na ok. 5 sekund. Polecam.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    hahahah tytuł przepisu bomba tylko wisienki na nich brak :D
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bo to silikony ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !